Produse
Companii
Anunturi gratuite
România
România
za
Africa de Sud
al
Albania
dz
Algeria
ad
Andorra
ao
Angola
sa
Arabia Saudita
ar
Argentina
am
Armenia
au
Australia
at
Austria
az
Azerbaidjan
bd
Bangladesh
by
Belarus
be
Belgia
bz
Belize
bo
Bolivia
ba
Bosnia si Herzegovina
bw
Botswana
br
Brazilia
bg
Bulgaria
cm
Camerun
ca
Canada
cz
Cehia
cl
Chile
cn
China
cy
Cipru
co
Columbia
kr
Coreea de Sud
cr
Costa Rica
hr
Croaţia
cu
Cuba
dk
Danemarca
ec
Ecuador
eg
Egipt
ch
Elvetia
ae
Emiratele Arabe Unite
ee
Estonia
et
Etiopia
ph
Filipine
fi
Finlanda
fr
Franta
ga
Gabon
de
Germania
gh
Ghana
gr
Grecia
gt
Guatemala
gq
Guineea Ecuatoriala
gy
Guyana
ht
Haiti
hn
Honduras
hk
Hong Kong
in
India
id
Indonezia
jo
Iordania
iq
Irak
ir
Iran
ie
Irlanda
is
Islanda
il
Israel
it
Italia
jm
Jamaica
jp
Japonia
kz
Kazahstan
ke
Kenya
kg
Kîrgîzstan
kw
Kuweit
lv
Letonia
lb
Liban
ly
Libia
li
Liechtenstein
lt
Lituania
lu
Luxemburg
mk
Macedonia
my
Malaezia
ml
Mali
mt
Malta
ma
Maroc
mu
Mauritius
mx
Mexic
md
Moldova
mc
Monaco
mn
Mongolia
mz
Mozambique
me
Muntenegru
mm
Myanmar
na
Namibia
ni
Nicaragua
ne
Niger
ng
Nigeria
no
Norvegia
nz
Noua Zeelanda
pk
Pakistan
pa
Panama
py
Paraguai
pe
Peru
pl
Polonia
pt
Portugalia
qa
Qatar
cd
RD Congo
uk
Regatul Unit
ru
Rusia
rw
Rwanda
sv
Salvador
sn
Senegal
rs
Serbia
sc
Seychelles
sg
Singapore
sk
Slovacia
si
Slovenia
es
Spania
us
SUA
se
Suedia
sr
Surinam
sz
Swaziland
tj
Tadjikistan
th
Tailanda
tw
Taiwan
tz
Tanzania
nl
Tarile de Jos
tn
Tunisia
tr
Turcia
tm
Turkmenistan
ua
Ucraina
ug
Uganda
hu
Ungaria
uy
Uruguai
uz
Uzbekistan
ve
Venezuela
vn
Vietnam
zm
Zambia
zw
Zimbabwe
com
Piata mondiala
română
română
العربية
български
català
český
dansk
deutsch
ελληνική
english
español
eesti
فارسی
suomen
français
עברית
hrvatski
magyar
bahasa indonesia
italiano
日本語
한국어
lietuvių
latviešu
bahasa melayu
nederlandse
norsk
polski
português
русский
slovenský
slovenščina
српски
svenska
ไทย
türkçe
український
tiếng Việt
中文(简体)
中文(繁體)
Se pare ca inca nu sunteti membru BusinessYO!
Inscrieti-va acum si intrati in legatura cu importatori si exportatori din lumea intreaga!
BusinessYO! Network - Sell to the world! 192.048 produse
Adauga anunt gratuit
Tweet
Facebook
Descriere firma
Produse

Fresh Box

Fresh Box logo
Livram cosurile noastre cu fructe si legume direct la loculul tau de munca sau restaurantul tau, ajutandu-va sa promovati un mod de viata mai sanatos. Serviciul nostru este conceput pentru a fi simplu, fara griji si ecologic. Ce reprezinta cutiile noastre si care sunt preturile? Sursa pentru fructele si legumele noastre sunt pietele si producatorii locali, ambalam fructele si legumele cu grija in cutii pentru a-si pastra cat mai bine prospetimea.
Fresh Box - date de contact
Telefon:
+40 721292081
Adresa:


Bucuresti, Bucuresti
ADVERTISMENT
ADVERTISMENT
Produse
Fructele si legumele sunt parte importanta a unei diete sanatoase, sunt cel mai frumos si gustos dar al naturii pentru noi oamenii.Nutrientii din fructe sunt vitali pentru sanatatea si intretinerea corpului dumneavoastra. Echipa Fresh Box se asigura ca fructele si legumele furnizate sunt atent selectate, verificate si ambalate folosind standarde de calitate pentru a va asigura ca primiti cele mai bune fructe si legume pentru nevoile de zi cu zi.Astfel, distribuim Banane, in orice locatie din Bucuresti si imprejurimi, in special in restaurante, cafenele, gradinite, scoli, hoteluri, after-school si institutii, satisfacand nevoile si preferintele clientilor si consumatorilor nostri.Cumparati Banane de pe site-ul nostru www.freshbox.com.ro si veti beneficia de aceeasi calitate, prospetime si gust pe care il gasiti in piata.Fructele si legumele noastre sunt proaspete si pregatite pentru a indeplini si depasi standardele de siguranta alimentara.
detalii
Fructele si legumele sunt parte importanta a unei diete sanatoase, sunt cel mai frumos si gustos dar al naturii pentru noi oamenii.Nutrientii din fructe sunt vitali pentru sanatatea si intretinerea corpului dumneavoastra. Echipa Fresh Box se asigura ca fructele si legumele furnizate sunt atent selectate, verificate si ambalate folosind standarde de calitate pentru a va asigura ca primiti cele mai bune fructe si legume pentru nevoile de zi cu zi.Astfel, distribuim Castane, in orice locatie din Bucuresti si imprejurimi, in special in restaurante, cafenele, gradinite, scoli, hoteluri, after-school si institutii, satisfacand nevoile si preferintele clientilor si consumatorilor nostri.Cumparati Castane de pe site-ul nostru www.freshbox.com.ro si veti beneficia de aceeasi calitate, prospetime si gust pe care il gasiti in piata.Fructele si legumele noastre sunt proaspete si pregatite pentru a indeplini si depasi standardele de siguranta alimentara.
detalii
Fructele si legumele sunt parte importanta a unei diete sanatoase, sunt cel mai frumos si gustos dar al naturii pentru noi oamenii.Nutrientii din fructe sunt vitali pentru sanatatea si intretinerea corpului dumneavoastra. Echipa Fresh Box se asigura ca fructele si legumele furnizate sunt atent selectate, verificate si ambalate folosind standarde de calitate pentru a va asigura ca primiti cele mai bune fructe si legume pentru nevoile de zi cu zi.Astfel, distribuim Curmale, in orice locatie din Bucuresti si imprejurimi, in special in restaurante, cafenele, gradinite, scoli, hoteluri, after-school si institutii, satisfacand nevoile si preferintele clientilor si consumatorilor nostri.Cumparati Curmale de pe site-ul nostru www.freshbox.com.ro si veti beneficia de aceeasi calitate, prospetime si gust pe care il gasiti in piata.Fructele si legumele noastre sunt proaspete si pregatite pentru a indeplini si depasi standardele de siguranta alimentara.
detalii
Fructele si legumele sunt parte importanta a unei diete sanatoase, sunt cel mai frumos si gustos dar al naturii pentru noi oamenii.Nutrientii din fructe sunt vitali pentru sanatatea si intretinerea corpului dumneavoastra. Echipa Fresh Box se asigura ca fructele si legumele furnizate sunt atent selectate, verificate si ambalate folosind standarde de calitate pentru a va asigura ca primiti cele mai bune fructe si legume pentru nevoile de zi cu zi.Astfel, distribuim Fistic, in orice locatie din Bucuresti si imprejurimi, in special in restaurante, cafenele, gradinite, scoli, hoteluri, after-school si institutii, satisfacand nevoile si preferintele clientilor si consumatorilor nostri.Cumparati Fistic de pe site-ul nostru www.freshbox.com.ro si veti beneficia de aceeasi calitate, prospetime si gust pe care il gasiti in piata.Fructele si legumele noastre sunt proaspete si pregatite pentru a indeplini si depasi standardele de siguranta alimentara.
detalii
Vezi tot
Inscrie firma
CLICK
Hot products/services:
Cazare Costinesti