Produse
Companii
Anunturi gratuite
România
România
us
SUA
fr
Franta
md
Moldova
nz
Noua Zeelanda
uk
Regatul Unit
de
Germania
at
Austria
es
Spania
it
Italia
pt
Portugalia
ru
Rusia
pl
Polonia
nl
Tarile de Jos
se
Suedia
hu
Ungaria
cn
China
eg
Egipt
gr
Grecia
bg
Bulgaria
tr
Turcia
dk
Danemarca
no
Norvegia
fi
Finlanda
il
Israel
jp
Japonia
lv
Letonia
in
India
be
Belgia
ch
Elvetia
co
Columbia
mx
Mexic
sg
Singapore
cz
Cehia
lt
Lituania
ua
Ucraina
th
Tailanda
hr
Croaţia
rs
Serbia
kr
Coreea de Sud
sk
Slovacia
hk
Hong Kong
br
Brazilia
ca
Canada
au
Australia
za
Africa de Sud
ae
Emiratele Arabe Unite
mc
Monaco
pk
Pakistan
ph
Filipine
ng
Nigeria
ee
Estonia
ht
Haiti
id
Indonezia
si
Slovenia
vn
Vietnam
ar
Argentina
ie
Irlanda
li
Liechtenstein
is
Islanda
lu
Luxemburg
mt
Malta
cy
Cipru
ad
Andorra
cl
Chile
bw
Botswana
gq
Guineea Ecuatoriala
na
Namibia
qa
Qatar
pe
Peru
py
Paraguai
ba
Bosnia si Herzegovina
ve
Venezuela
kz
Kazahstan
by
Belarus
kg
Kîrgîzstan
tj
Tadjikistan
ec
Ecuador
kw
Kuweit
bo
Bolivia
uy
Uruguai
cr
Costa Rica
bz
Belize
sv
Salvador
gt
Guatemala
hn
Honduras
ni
Nicaragua
pa
Panama
my
Malaezia
ma
Maroc
dz
Algeria
tn
Tunisia
mn
Mongolia
al
Albania
gy
Guyana
sr
Surinam
mk
Macedonia
mu
Mauritius
tw
Taiwan
bd
Bangladesh
ga
Gabon
sc
Seychelles
ao
Angola
ke
Kenya
tz
Tanzania
gh
Ghana
ug
Uganda
sn
Senegal
zw
Zimbabwe
zm
Zambia
cm
Camerun
mz
Mozambique
ir
Iran
lb
Liban
sd
Sudan
sa
Arabia Saudita
cd
RD Congo
uz
Uzbekistan
ml
Mali
ne
Niger
tm
Turkmenistan
mm
Myanmar
jo
Iordania
ly
Libia
sz
Swaziland
jm
Jamaica
cu
Cuba
az
Azerbaidjan
am
Armenia
me
Muntenegru
et
Etiopia
rw
Rwanda
iq
Irak
română
română
العربية
български
català
český
dansk
deutsch
ελληνική
english
español
eesti
فارسی
suomen
français
עברית
hrvatski
magyar
bahasa indonesia
italiano
日本語
한국어
lietuvių
latviešu
bahasa melayu
nederlandse
norsk
polski
português
русский
slovenský
slovenščina
српски
svenska
ไทย
türkçe
український
tiếng Việt
中文(简体)
中文(繁體)
Se pare ca inca nu sunteti membru BusinessYO!
Inscrieti-va acum si intrati in legatura cu importatori si exportatori din lumea intreaga!
BusinessYO! Network - Sell to the world! 192.048 produse
Adauga anunt gratuit
Tweet
Facebook

Anunturi gratuite Servicii de afaceri România

 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >  Ultima »

Scoala primara privat cu limba germană acreditate cu limba engleză intensiv de predare în Cluj-Napoca, suprafata 500 m2. Se vinde cu toate materiale didactice şi existente inventar. Imens material de bază. Vândute în lei sau euro negociatable din cauza ownre de la inyhe o tragedie de familie. Buildig a: 6 săli de clasă, 6 bai, sala de 1 sport, bucatarie cu toate caracteristicile, sala mare de sufragerie, multifunctionale (bibliotecă, laborator pedagogice cu cărţi valoroase); metodice...

Tweet
Facebook
obtine pret

În acest loc de muncă va fi revizuirea rezultatelor de căutare online pentru a îmbunătăţi conţinutul şi calitatea lor. Va fi necesar pentru a furniza feedback şi analiza conţinutului găsit în rezultatele motorului de căutare şi oferă evaluări lor relevante pentru termenii de căutare utilizate. Un alt aspect al acest rol va implica revizuirea limba utilizată în rezultatele de căutare prin examinarea gramaticale, tonul şi relevanţa culturală.

Tweet
Facebook
obtine pret
Operatiunile de curatenie care se vor executa pentru asociatia de proprietari sunt urmatoarele: -maturat / spalat / scara / parter / holuri / casa scarii / lift – 1-2 zile / saptamana -curatare / stergere geamuri / oglinzi / liftul / usa acces bloc – zilnic -curatat / spalat pubelele dupa ridicarea gunoiului menajer – conform cu firma salubrizare -curatenie generala de doua ori pe an astfel : a. 1 Martie – 23 Aprilie inainte de Sf. Gheorghe b. 1 Septembrie – 26 Octo...
Tweet
Facebook
obtine pret
10 €
Pagina ancorele sunt necesare pentru promovarea afacerii. Nici o experienţă necesară. Odorizatoare masculin feminin sunt cele mai binevenite. Vom plăti ancore pe bază de pe minut plata. NU este nevoie pentru a merge orice unde. Aveţi posibilitatea să efectuaţi la casa ta doar. \r\nYou posibilitatea de contact: Doamna Alina vibhute\r\nMob. + 91-9881125230\r\n+91-240-2551767\r\nEmail:xlinfomedia@gmail.
Tweet
Facebook
obtine pret
Tecnorado S. un... în Panama (America Centrală) - soluţii tehnice pentru tine! Cele mai bune servicii, cel mai bun pret, cea mai bună calitate. -Instalare interfon pentru usi si intrari-instalare de sistem de alarmă şi sisteme de telefonie de alarmă de incendiu-Intreprindere / birouri-electrice usi si acces control-CCTV aparat de fotografiat (wireless şi solare disponibile)-Wireless puncte de acces şi reţelele de cablu bariera cu RFID si Smart Card-Servere, imprimante, rutere, config...
Tweet
Facebook
obtine pret
20 $
La Luxe, putem adapta nostru de calendare pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră. Aducem calendar de design la un nou nivel cu nostru premiat de echipa de design. Aştepta desene uimitoare, proaspete şi calendare de înaltă calitate la Luxe erou calendare. Cu mulţi ani de calendarul de design de experienţă şi pasiune, noi nu va dezamagi.
Tweet
Facebook
obtine pret
2 $
Ce implica locul de muncă? În acest loc de muncă va fi revizuirea online reclame pentru a îmbunătăţi lor de conţinut, calitate şi aspect. Va fi necesar pentru a furniza feedback şi analiza pe reclamele găsite în rezultatele motorului de căutare şi oferă evaluări lor relevante pentru termenii de căutare utilizate.
Tweet
Facebook
obtine pret
Pagina ancorele sunt necesare pentru promovarea afacerii. Nici o experienţă necesară. Odorizatoare masculin feminin sunt cele mai binevenite. Vom plăti ancore pe bază de pe minut plata. NU este nevoie pentru a merge orice unde. Aveţi posibilitatea să efectuaţi la casa ta doar. \r\nYou posibilitatea de contact: Doamna Alina vibhute\r\nMob. + 91-9881125230\r\n+91-240-2551767\r\nEmail:xlinfomedia@gmail.
Tweet
Facebook
obtine pret
Oferim credite personale! (între 1 000 €) E-Mail: sttesboris@outlook. comBitte contactati-ne prin e-Mail pentru mai multe informaţii despre oferta. 1000 euro - 50 000 000 euro e-mail: sttesboris@outlook. com.
Tweet
Facebook
obtine pret
5000 €
Sclipire tehnologii Indias mai mare Outsourcing compania Offline tastarea proiect Online forma umplere Job copie pastă munca anunţurile posta Job carte de Post scris Job pentru mai detalii Logon la www. gleamtechnologies. co pentru mai multe detalii Contact apelabil gratuit: 1800-3000-3167.
Tweet
Facebook
obtine pret
Platforma de reţea de investiţii înger este un serviciu gratuit pentru investitorii interesaţi de finanţare şi a deveni implicaţi cu unele dintre cele mai inovative şi interesant startup-uri din întreaga lume. Odată ce un investitor a completat profilul lor, ei sunt imediat capabili să caute şi să parcurge o listă extinsă de oportunităţi de investiţii.
Tweet
Facebook
obtine pret
În acest loc de muncă va fi revizuirea online reclame pentru a îmbunătăţi lor de conţinut, calitate şi aspect. Va fi necesar pentru a furniza feedback şi analiza pe reclamele găsite în rezultatele motorului de căutare şi oferă evaluări lor relevante pentru termenii de căutare utilizate. Un alt aspect al acest rol va implica revizuirea limba utilizată în reclame prin examinarea gramaticale, tonul şi relevanţa culturală.
Tweet
Facebook
obtine pret
EBS software-ul privat lansează limitat "WARDMASTER" (un sistem de management spital) este puternic, flexibil şi uşor de utilizat şi este proiectat şi dezvoltat pentru a furniza beneficiile reale exclus la spitale şi clinici. Managementul spitalelor sistem într-un spital sau un azil ar necesita să foarte precise şi trebuie să ducă în reducerea costurilor și managementul eficient.
Tweet
Facebook
obtine pret
200000 ₹
EBS Software Private Limited lanseaza "HotelSof" a fost furnizarea de sisteme de management de proprietate la hoteluri, moteluri şi staţiuni. Este o suită cuprinzătoare software compus din module integrate pentru diverse aspecte de management hotelier. Această clasă de software-ul este adesea menţionată ca sistem de Management de proprietate în industrie.
Tweet
Facebook
obtine pret
55000 ₹
Suntem furnizori de toate tipurile de BG şi SBLC cu cele mai bune proceduri funcţional. Noastre variază de BG/SBLC de la MT799, MT760, (ambele confirmarea de două căi), MT103/23, MT103 (ambele pot fi o modalitate de confirmare şi două modalitate de confirmare) in USD si EURO. Intervalele de emitere banca din lume Top 25 malul cu valoarea nominală, variind de la 1M EURO/USD la 5B EURO/USDBROKERS SUNT BINEVENITE & 100 % PROTEJAT!!! Intermediari/consultanti/brokerii sunt binevenite pentru...
Tweet
Facebook
obtine pret
11550 €
kig3086Our obiectivul principal este să pionier postarea de anunţuri de lucru în întreaga ţară, şi ar dori să invite potenţiali parteneri ca francizatii să efectueze KMention de formare cu ajutorul nostru sistem de comandă şi sprijin continuu. Sa o ocazie pentru antreprenorii să înceapă o afacere cu o investitie de pe Rs.
Tweet
Facebook
obtine pret
Dragoste Kush masina baazar este un loc unic pentru a cumpara o masina folosita. Acesta are prezenţa since2003 în piaţa baazar masina. Facem disponi-lebal tot felul folosite auto la cele mai bune preturi. pentru a cumpara un schimb folosit caror dumneavoastră vechi masina doar drop-un mailatlovekush66827@gmail.
Tweet
Facebook
obtine pret
An Nou Fericit. Buna ziua, oportunitate de afaceri au fost cautati este aici din nou, face ai nevoie de factura împrumut pentru a achita dumneavoastră sunt un creditor privat de împrumut, un creditor de împrumut certificat, oferim împrumut la o persoană grav sau societate care nevoie de împrumut pe termen lung sau scurt scăzută rată a dobânzii de 3 % pentru a consolida problema lor financiare.
Tweet
Facebook
obtine pret
78000 €
Credite agricole, credite personale oferte, oferte de credite imobiliare, oferte de credit auto, Comercianti de împrumut oferă, oferă credite pentru fermieri, credite logger oferte, oferte imprumut pensionar, student credite, oferte imprumut de călătorie şi de relocare, gata pentru nunta împrumuturi oferă o zi de naştere sau alt eveniment pentru a organiza.
Tweet
Facebook
obtine pret
10 €
Getuigenis van leningen tussen het bijzonder:Ik heet Mevrouw pusa dombasle, mijn om ro ik zijn în daniel van een lening om een handeltje te beginnen. Ionut moest uiteindelijk het probleem uit een vriend van mijn om picior, de heer. Georges vom muri geven de e-mail een prachtig paar mor este veranderd in de schoot van ons gezin.
Tweet
Facebook
obtine pret
1000 €
 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >  Ultima »