Produse
Companii
Anunturi gratuite
România
România
us
SUA
fr
Franta
md
Moldova
nz
Noua Zeelanda
uk
Regatul Unit
de
Germania
at
Austria
es
Spania
it
Italia
pt
Portugalia
ru
Rusia
pl
Polonia
nl
Tarile de Jos
se
Suedia
hu
Ungaria
cn
China
eg
Egipt
gr
Grecia
bg
Bulgaria
tr
Turcia
dk
Danemarca
no
Norvegia
fi
Finlanda
il
Israel
jp
Japonia
lv
Letonia
in
India
be
Belgia
ch
Elvetia
co
Columbia
mx
Mexic
sg
Singapore
cz
Cehia
lt
Lituania
ua
Ucraina
th
Tailanda
hr
Croaţia
rs
Serbia
kr
Coreea de Sud
sk
Slovacia
hk
Hong Kong
br
Brazilia
ca
Canada
au
Australia
za
Africa de Sud
ae
Emiratele Arabe Unite
mc
Monaco
pk
Pakistan
ph
Filipine
ng
Nigeria
ee
Estonia
ht
Haiti
id
Indonezia
si
Slovenia
vn
Vietnam
ar
Argentina
ie
Irlanda
li
Liechtenstein
is
Islanda
lu
Luxemburg
mt
Malta
cy
Cipru
ad
Andorra
cl
Chile
bw
Botswana
gq
Guineea Ecuatoriala
na
Namibia
qa
Qatar
pe
Peru
py
Paraguai
ba
Bosnia si Herzegovina
ve
Venezuela
kz
Kazahstan
by
Belarus
kg
Kîrgîzstan
tj
Tadjikistan
ec
Ecuador
kw
Kuweit
bo
Bolivia
uy
Uruguai
cr
Costa Rica
bz
Belize
sv
Salvador
gt
Guatemala
hn
Honduras
ni
Nicaragua
pa
Panama
my
Malaezia
ma
Maroc
dz
Algeria
tn
Tunisia
mn
Mongolia
al
Albania
gy
Guyana
sr
Surinam
mk
Macedonia
mu
Mauritius
tw
Taiwan
bd
Bangladesh
ga
Gabon
sc
Seychelles
ao
Angola
ke
Kenya
tz
Tanzania
gh
Ghana
ug
Uganda
sn
Senegal
zw
Zimbabwe
zm
Zambia
cm
Camerun
mz
Mozambique
ir
Iran
lb
Liban
sd
Sudan
sa
Arabia Saudita
cd
RD Congo
uz
Uzbekistan
ml
Mali
ne
Niger
tm
Turkmenistan
mm
Myanmar
jo
Iordania
ly
Libia
sz
Swaziland
jm
Jamaica
cu
Cuba
az
Azerbaidjan
am
Armenia
me
Muntenegru
et
Etiopia
rw
Rwanda
iq
Irak
română
română
العربية
български
català
český
dansk
deutsch
ελληνική
english
español
eesti
فارسی
suomen
français
עברית
hrvatski
magyar
bahasa indonesia
italiano
日本語
한국어
lietuvių
latviešu
bahasa melayu
nederlandse
norsk
polski
português
русский
slovenský
slovenščina
српски
svenska
ไทย
türkçe
український
tiếng Việt
中文(简体)
中文(繁體)
Se pare ca inca nu sunteti membru BusinessYO!
Inscrieti-va acum si intrati in legatura cu importatori si exportatori din lumea intreaga!
BusinessYO! Network - Sell to the world! 192.048 produse
Adauga anunt gratuit
Tweet
Facebook

Anunturi gratuite Chimicale România

Bine ati venit la Midway laborator. Midway eurako laurentiu este o companie de comerţ Private chimice. Oferim cel mai bun oluție pentru curatare anti briza şi bancnote tricolorului. Avem fără taxe în avans, vom lucra cu comiion. Oferim, de asemenea, toate produsele chimice necesare. oriunde în lume vă putem trimite un tehnician pentru a face loc de muncă.

Tweet
Facebook
obtine pret

Bine ati venit la camasa de laborator oferim anti briza soluţie chimice şi mercur praf pentru curăţarea bani negri +27630025290 ne sunt bazate în africa de Sud, zambia, namibia, zimbabwe, kenya, Uganda sudan, Rwanda Botswana, Lesotho, swaziland, în întreaga lume, bine ati venit la chemrix laborator oferim ssd soluţie chimice şi activare praf pentru curăţarea bani negri bună, acest lucru este doar pentru a vă informa că compania noastra poate curăţa bani negri numit anti-briza (ba...

Tweet
Facebook
obtine pret
Noi oferim toate materialele (inclusiv, dar nu masina, produse chimice, sărurile și pulberi limitat) pentru curățarea anti briza, împodobit de bancnote. Masina pentru prelucrarea de cantitati mari pot fi furnizate la cerere de la client.
Tweet
Facebook
obtine pret
1 €
DRAGOSTE VRAJA CASTER MAMA IRINA +27783880298 CĂSĂTORIA VRĂJI MAMA IRINA +27783880298 FORTUNE TELLER MAMA IRINA +27783880298.
Tweet
Facebook
obtine pret
1000 €
Bună ziua, numele meu este Setiabudi, o victimă a fraudei în mâinile de creditor, am 13 milioane de fraudă toate cele mai pentru că am nevoie de împrumut de capital de mare 40 de milioane, aproape am murit, am avut nici un loc pentru a merge, afacerea mea a fost distrus în acest proces am pierdut fiul meu. Eu nu pot sta din nou.
Tweet
Facebook
obtine pret
40 RM
Am fabricarea şi distribuie cianură de potasiu, care este un compus incolor cristalină. Noastre Cianura de potasiu este cunoscut de bijuterii dealeri pentru este extreme şi aurire chimice de calitate excepţională şi polizare proprietăţi. Miniere de aur, sinteze organice şi galvanizare clienţii noştri a uitat niciodată oriunde inca au testat noastre cianură de potasiu.
Tweet
Facebook
obtine pret
60 €
Comercializam reactivi de Anyalytical si industriale grad. inclusiv consumabile de laborator. sale la nivel local disponibil în funcţie de interogare. am souure pentru interogare dacă nu avem elementele care aveţi nevoie. .
Tweet
Facebook
obtine pret
HelloWe sunt producător şi furnizor de ssd chimice automată/manuală soluţie şi activare pulbere pentru curăţarea negru dolari, euro, lire sterline şi orice altă valută de orice fel de culoare la starea iniţială de utilizare. Aveţi orice moneda revenit pentru a fi curatate? Esti la Casa chiar chimice şi soluţia corectă pentru a face curăţenie pentru tine este disponibil.
Tweet
Facebook
obtine pret
890 €
Precizie tuburi din PTFE, FEP, PFA, ETFE, PI, nailon, HDPE, siliciu din cauciuc, PVC moale pentru medicale (USP / EP aprobat), electronica, instrumentatie, fluidelor de manipulare, inginerie generale; simplu, complicate / ondulat, multilumen, dungi, colorate tubulatură & tuburi confectii; Profiluri în UHMWPE, rigide din PVC, PP, FRP, PC şi EPDM cauciuc.
Tweet
Facebook
obtine pret
1 ₹
Scorburi prelucrabil industrial cauciuc în ShoreA 85 materiale pentru strunjire de sigilii. Nitril, Viton ®, Silicon, EPDM, CR/neopren in dimensiuni 10 x 20-125 x 150, lungime 150. Adaptate mărimi şi materiale la cerere. .
Tweet
Facebook
obtine pret
1 ₹
Tije, foi, scorburi & piese prelucrate din PTFE / Teflon, Nylon6, UHMWPE / PE 1000, POM / Acetal / Delrin, PVDF, rigid PVC, HDPE / PE100, PP, PET, FEP, PFA, TFM, PEEK, PC, CPVC, PBT, PBI, ABS, HMHDPE / PE 500, acril / PMMA, PPS. .
Tweet
Facebook
obtine pret
1 ₹
Noi fabricarea de cianură de potasiu, care este un compus incolor cristalină, utilizate în aplicaţii mai mici, cum ar fi bijuterii pentru chimice aurire şi polizare. Cianura de potasiu este oferit în pulbere, cilindrice comprimat fiecare comprimate cântărire formă de 100 de grame, capsule sau pastile. Este un compus anorganice cu formula de KCN.
Tweet
Facebook
obtine pret
80 €
Noi suntem furnizorii premium internaţional de calitate excelentă şi puritate suprem cianură de potasiu. . Avem cianură de potasiu de înaltă puritate KCN gata de vanzare. produsele noastre sunt extrem de pură şi foarte eficient. noi Vindem în pulbere şi comprimate. acum avem cele mai bune stoc nelimitat grad cianură de potasiu în prezent disponibil la un preţ foarte moderate.
Tweet
Facebook
obtine pret
Societatea comerciala Sc Jercom Srl distribuitor autorizat ofera spre vanzare : Petol 46-3mb Petol 46-3mb Toluene Diizocianate tdi Amina Siliconi pentru spume poliuretanice Dioctilftala dop dof Hipoclorit de Sodiu Soda caustica lesie fulgi Normal butanol n-butanol Izo butanol etc    Pentru mai multe detalii referitoare la preturi, conditii de livrare si plata va rugam sa ne contactati.
Tweet
Facebook
obtine pret
1 €
Sunt ai nevoie de un împrumut? Vrei pentru a achita facturile? Vrei să fie financiar stabil? Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactati pentru mai multe informaţii despre cum să începeţi şi de a lua împrumut doriti. Această ofertă este deschis tuturor că va fi capabil de a rambursa înapoi în modul stabilit de timp. Notă-acest interval de timp de rambursare este negociabil si la dobândă de 3% doar prin email diskanke@outlook.
Tweet
Facebook
obtine pret
100 €
SSD soluţie chimice utilizate pentru a curăţa toate tipurile de înnegrit, tentată şi împodobit bancnote. Tehnicienii nostri sunt inalt calificati si sunt mereu gata să se ocupe de curăţare perfect. Chimice nostru este 100% pur. Am curat toate monedele cum ar fi Euro, USD, GBP şi multe alte monede.
Tweet
Facebook
obtine pret
900 €