Produse
Companii
Anunturi gratuite
România
România
za
Africa de Sud
al
Albania
dz
Algeria
ad
Andorra
ao
Angola
sa
Arabia Saudita
ar
Argentina
am
Armenia
au
Australia
at
Austria
az
Azerbaidjan
bd
Bangladesh
by
Belarus
be
Belgia
bz
Belize
bo
Bolivia
ba
Bosnia si Herzegovina
bw
Botswana
br
Brazilia
bg
Bulgaria
cm
Camerun
ca
Canada
cz
Cehia
cl
Chile
cn
China
cy
Cipru
co
Columbia
kr
Coreea de Sud
cr
Costa Rica
hr
Croaţia
cu
Cuba
dk
Danemarca
ec
Ecuador
eg
Egipt
ch
Elvetia
ae
Emiratele Arabe Unite
ee
Estonia
et
Etiopia
ph
Filipine
fi
Finlanda
fr
Franta
ga
Gabon
de
Germania
gh
Ghana
gr
Grecia
gt
Guatemala
gq
Guineea Ecuatoriala
gy
Guyana
ht
Haiti
hn
Honduras
hk
Hong Kong
in
India
id
Indonezia
jo
Iordania
iq
Irak
ir
Iran
ie
Irlanda
is
Islanda
il
Israel
it
Italia
jm
Jamaica
jp
Japonia
kz
Kazahstan
ke
Kenya
kg
Kîrgîzstan
kw
Kuweit
lv
Letonia
lb
Liban
ly
Libia
li
Liechtenstein
lt
Lituania
lu
Luxemburg
mk
Macedonia
my
Malaezia
ml
Mali
mt
Malta
ma
Maroc
mu
Mauritius
mx
Mexic
md
Moldova
mc
Monaco
mn
Mongolia
mz
Mozambique
me
Muntenegru
mm
Myanmar
na
Namibia
ni
Nicaragua
ne
Niger
ng
Nigeria
no
Norvegia
nz
Noua Zeelanda
pk
Pakistan
pa
Panama
py
Paraguai
pe
Peru
pl
Polonia
pt
Portugalia
qa
Qatar
cd
RD Congo
uk
Regatul Unit
ru
Rusia
rw
Rwanda
sv
Salvador
sn
Senegal
rs
Serbia
sc
Seychelles
sg
Singapore
sk
Slovacia
si
Slovenia
es
Spania
us
SUA
se
Suedia
sr
Surinam
sz
Swaziland
tj
Tadjikistan
th
Tailanda
tw
Taiwan
tz
Tanzania
nl
Tarile de Jos
tn
Tunisia
tr
Turcia
tm
Turkmenistan
ua
Ucraina
ug
Uganda
hu
Ungaria
uy
Uruguai
uz
Uzbekistan
ve
Venezuela
vn
Vietnam
zm
Zambia
zw
Zimbabwe
com
Piata mondiala
română
română
العربية
български
català
český
dansk
deutsch
ελληνική
english
español
eesti
فارسی
suomen
français
עברית
hrvatski
magyar
bahasa indonesia
italiano
日本語
한국어
lietuvių
latviešu
bahasa melayu
nederlandse
norsk
polski
português
русский
slovenský
slovenščina
српски
svenska
ไทย
türkçe
український
tiếng Việt
中文(简体)
中文(繁體)
Se pare ca inca nu sunteti membru BusinessYO!
Inscrieti-va acum si intrati in legatura cu importatori si exportatori din lumea intreaga!
BusinessYO! Network - Sell to the world! 192.048 produse
Adauga anunt gratuit
Tweet
Facebook

SILWET GOLD 10 ml 1 Decembrie

Tara
Localitate
obtine pret
bulbi flori, rasaduri plante
zoom
Cerere de oferta
Nume firma: SC ROSEEDS INTERNATIONAL SRL

SILWET GOLD este un adjuvant de ultima generatie din categoria organosiliconilor numiti "superspreaders". Acestia imbunatatesc absorbtia la nivelul stomatelor prin reducerea tensiunii active a solutiilor apoase. Solutia in care s-a adaugat SILWET GOLD patrunde mult mai usor si mai repede in interiorul partilor verzi ale plantelor ducand in final la un mai bun efect al produselor din amestec. SILWET GOLD se prezinta sub forma de lichid limpede omogen, mobil, de culoare galbena. Produsul contine Polyalkyleneoxide modificat cu heptamethyltrisiloxane. Produsul se preteaza la amestecul cu apa. Presiunea vaporilor este neglijabila. MOD DE INTREBUINTARE: SILWET GOLD este utilizat in mod normal la concentratii de 0,01% pana la 0,1% in solutia de stropit in functie de volumul solutiei de stropit, pesticidul utilizat si cultura ce trebuie tratata. De regula, in amestec cu fungicide, insecticide/acaricide si micronutrienti se utilizeaza intre 0,01% si 0,05%. Cand se utilizeaza in amestec cu erbicide si regulatori de crestere dozele recomandate sunt intre 0,025% si 0,1%. SILWET GOLD se poate utiliza in doze de 0,05% pana la 0,15% pentru aplicari aeriene utilizand volume de apa de 50l/ha sau chiar mai putin. Inainte de utilizarea produsului in orice domeniu al agriculturii se recomanda un test de fitotoxicitate pe cultura pe care se va face aplicarea.   TIMP DE PAUZA: Se va respecta timpul de pauza recomandat pesticidului din amestec.

Cuvinte cheie: bulbi flori, rasaduri plante
ADVERTISMENT
SC ROSEEDS INTERNATIONAL SRL - date de contact
Telefon:
+40 723694589
Adresa:

SOS. GIURGIULUI 192,
1 Decembrie, Ilfov
Alte produse
AMBALAJ : SAC DE 25 kg         PRET : 25 LEI / kg            PRODUCATOR : MEDITERRANEA SEMENTI - ITALIA
detalii
Capcana ecologica de forma cilindrica, confectionata din plastic dur. La capete este prevazuta cu 2 clapete metalice care permit accesul cartitei si fac imposibila iesirea ei. Capcana se pozitioneaza pe galeria sapata cu fanta de control spre suprafata. Cartita poate fi eliberata vie.
detalii
I N D I C A Å¢ I I : Pentru combaterea şoarecilor şi şobolanilor în spaÅ£ii închise cu grad ridicat de umiditate ex. locuinÅ£e, grajduri şi clădiri agricole, cazărmi, magazii, vagoane, containere etc. respectiv în spaÅ£ii deschise ex. grădini, depozite de deşeuri, canalizări,scurgeri de apă, maluri de apă, locuri de depozitare a gunoaielor etc. Se amplasează în zone umede, unde celelalte tipuri de raticide nu pot fi folosite. PROBRODIRAT CUB PARAFINAT este o momeală raticidă pe bază de anticoagulant, pe suport de cereale (boabe de grau) parafinate. Brodifacoum-ul acÅ£ionează prin blocarea procesului de sinteză a protrombinei şi permeabilizării peretelui vaselor capilare. Moartea survine în 3-6 zile de la ingerarea momelii. Momeala conÅ£ine benzoat de denatonium (bitrex), o substanţă foarte amară, care previne consumul accidental de către alte animale. Suportul de cereale este tratat termic, pentru combaterea gărgăriÅ£ei cerealelor.   U T I L I Z A R E : Se amplasează 2-3 cuburi, în mai multe locuri, ferit de accesul copiilor şi animalelor domestice, în apropierea căilor de acces, a cuiburilor sau în locurile de hrănire a şoarecilor şi şobolanilor. Cuburile se reînnoiesc pe măsură ce se consumă. În măsura în care consumul încetează, deratizarea se consideră încheiată.   M Ă S U R Ă  D E  P R E C A U Å¢ I E: Produsul se păstrează sub cheie, în ambalajul original, la temperatura camerei. Persoanele care se pot afla în preajma momelilor amplasate vor fi în mod obligatoriu atenÅ£ionate pentru a nu atinge materialul toxic. Pentru accidentele apărute prin nerespectarea instrucÅ£iunilor de utilizare se face răspunzătoare persoana care a folosit momeala toxică. Pe timpul plasării momelilor, operatorului îi este interzis fumatul şi consumul de alimente şi băuturi. După plasarea acestui produs se spală riguros mâinile cu apă şi săpun. Produsul este toxic în contact cu pielea şi prin înghiÅ£ire, este iritant pentru ochi. PurtaÅ£i echipament de protecÅ£ie corespunzător. În caz de înghiÅ£ire se consultă imediat medicul. Cadavrele de rozătoare, momeala neconsumată după deratizare se adună şi se îngroapă, fiind toxice pentru animale, iar ambalajele se ard. La animalele intoxicate se foloseşte drept antidot vitamina K1. Animalele de rentă intoxicate accidental se scot din circuitul alimentar uman. Produs toxic - a nu lăsa la îndemâna copiilor.
detalii
Regesc solutie superputernica impotriva, gandacilor de bucatarie, furnici, purici, gandaci, paduchi Caracteristici: Continut insecticid regesc 5 ml Se dizolva in jumatate litru apa si se pulverizeaza pe la colturile apartamentului, in bucatarie, in crapatruri. Este o solutie concentrata de culoare alba Regesc este nociv pentru om prin inhalare, in contact cu pielea si prin inghitire. Regesc actioneaza asupra daunatorilor prin contact si ingestie atacand sistemul nervos central al insectelor prin blocarea receptorilor acidului gama aminobutiric.  
detalii
Vezi tot
Inscrie firma
CLICK
Hot products/services:
Cazare Costinesti
SILWET GOLD 10 ml