Produse
Companii
Anunturi gratuite
România
România
za
Africa de Sud
al
Albania
dz
Algeria
ad
Andorra
ao
Angola
sa
Arabia Saudita
ar
Argentina
am
Armenia
au
Australia
at
Austria
az
Azerbaidjan
bd
Bangladesh
by
Belarus
be
Belgia
bz
Belize
bo
Bolivia
ba
Bosnia si Herzegovina
bw
Botswana
br
Brazilia
bg
Bulgaria
cm
Camerun
ca
Canada
cz
Cehia
cl
Chile
cn
China
cy
Cipru
co
Columbia
kr
Coreea de Sud
cr
Costa Rica
hr
Croaţia
cu
Cuba
dk
Danemarca
ec
Ecuador
eg
Egipt
ch
Elvetia
ae
Emiratele Arabe Unite
ee
Estonia
et
Etiopia
ph
Filipine
fi
Finlanda
fr
Franta
ga
Gabon
de
Germania
gh
Ghana
gr
Grecia
gt
Guatemala
gq
Guineea Ecuatoriala
gy
Guyana
ht
Haiti
hn
Honduras
hk
Hong Kong
in
India
id
Indonezia
jo
Iordania
iq
Irak
ir
Iran
ie
Irlanda
is
Islanda
il
Israel
it
Italia
jm
Jamaica
jp
Japonia
kz
Kazahstan
ke
Kenya
kg
Kîrgîzstan
kw
Kuweit
lv
Letonia
lb
Liban
ly
Libia
li
Liechtenstein
lt
Lituania
lu
Luxemburg
mk
Macedonia
my
Malaezia
ml
Mali
mt
Malta
ma
Maroc
mu
Mauritius
mx
Mexic
md
Moldova
mc
Monaco
mn
Mongolia
mz
Mozambique
me
Muntenegru
mm
Myanmar
na
Namibia
ni
Nicaragua
ne
Niger
ng
Nigeria
no
Norvegia
nz
Noua Zeelanda
pk
Pakistan
pa
Panama
py
Paraguai
pe
Peru
pl
Polonia
pt
Portugalia
qa
Qatar
cd
RD Congo
uk
Regatul Unit
ru
Rusia
rw
Rwanda
sv
Salvador
sn
Senegal
rs
Serbia
sc
Seychelles
sg
Singapore
sk
Slovacia
si
Slovenia
es
Spania
us
SUA
se
Suedia
sr
Surinam
sz
Swaziland
tj
Tadjikistan
th
Tailanda
tw
Taiwan
tz
Tanzania
nl
Tarile de Jos
tn
Tunisia
tr
Turcia
tm
Turkmenistan
ua
Ucraina
ug
Uganda
hu
Ungaria
uy
Uruguai
uz
Uzbekistan
ve
Venezuela
vn
Vietnam
zm
Zambia
zw
Zimbabwe
com
Piata mondiala
română
română
العربية
български
català
český
dansk
deutsch
ελληνική
english
español
eesti
فارسی
suomen
français
עברית
hrvatski
magyar
bahasa indonesia
italiano
日本語
한국어
lietuvių
latviešu
bahasa melayu
nederlandse
norsk
polski
português
русский
slovenský
slovenščina
српски
svenska
ไทย
türkçe
український
tiếng Việt
中文(简体)
中文(繁體)
Se pare ca inca nu sunteti membru BusinessYO!
Inscrieti-va acum si intrati in legatura cu importatori si exportatori din lumea intreaga!
BusinessYO! Network - Sell to the world! 192.048 produse
Adauga anunt gratuit
Tweet
Facebook

Neurologie Bucuresti

Tara
Localitate
obtine pret
analize neurologie, clinici neurologie
zoom
Cerere de oferta
Nume firma: Centrul Medical "Dr. Victor Babes"

Neurologia este specialitate medicala care se ocupa cu diagnosticarea si tratamentul afectiunilor sistemului nervos (encefal, maduva spinarii, nervi periferici). Paleta de investigatii paraclinice oferite de Centrul Medical de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes" este extrem de variata : punctie lombara si analiza lichidului cefalorahidian, electroencefalograma (EEG), electromiograma (EMG), examen radiologic (radiografie de craniu si de coloana vertebrala), Doppler vascular cervico-cerebral, tomografie cerebrala, rezonanta magnetica nucleara (RMN) cerebrala sau de maduva spinarii. Afectiunile neurologice cele mai frecvente sunt : acidentele vasculare cerebrale, epilepsia, traumatismele craniene, bolile neoplazice ale sistemului nervos, bolile de miscare (Boala Parkinson), bolile de nervi periferici, neuroni motori, muschi sau jonctiune neuro-musculara (neuropatii periferice, miastenia gravis), tulburari de somn, migrene.

Cuvinte cheie: analize neurologie, clinici neurologie
ADVERTISMENT
Centrul Medical "Dr. Victor Babes" - date de contact
Telefon:
+40 213179503
Adresa:

Sos. Mihai Bravu nr. 281, sector 3,
Bucuresti, Bucuresti
Alte produse
Alergologia este o specialitate medicala desprinsa din cadrul imunologiei clinice, care se ocupa de diagnosticarea si tratarea bolilor alergice. Metodele specifice de diagnostic utilizate in alergologie sunt : testele cutanate (de tipul "prick test") si determinarea IgE seric total sau specific. Bolile alergice tipice sunt : rinita alergica, conjunctivita alergica, eczema, dermatita de contact, astmul bronsic, alergia alimentara, alergia medicamentoasa, alergia produsa de intepaturi de insecte si anafilaxia. Imunologia este domeniul stiintei biomedicale, care studiaza imunitatea organismului. Imunologia clinica studiaza structura si functiile sistemului imun, elaboreaza metode de utilizare a cunostintelor imunologice in diagnosticul, tratamentul si profilaxia maladiilor infectioase si bolilor, cauzate de defecte sau reactivitate crescuta a sistemului imun.
detalii
Chirurgia se ocupa cu diagnosticul si tratamentul injuriei, deformitatii sau bolii prin metode manuale sau instrumentale. Servicii chirurgicale oferite in cadrul Centrului Medical de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes" : Consultatia bolnavilor cu afectiuni medico-chirurgicale atat cu adresabilitate directa cat si in cadrul consultarilor interdisciplinare. Rezolvarea in sectia de chirurgie sau in ambulatoriul de specialitate a unor afectiuni chirurgicale variate : abcese de parti moi, furuncule, panaritii, chiste sebacee sau lipome cu diferite localizari. Dotarea tehnica a sectiei de chirurgie si blocului operator permite rezolvarea unor boli chirurgicale ca apendicita, suferinte proctologice (hemoroizi, fisuri anale, fistule perianale), abcese si chiste pilonidale sacrococcigiene. Cura chirurgicala a herniilor abdominale cu diferite localizari.
detalii
Specialitatea chirurgie vasculara se ocupa cu tratamentul bolilor vaselor sanguine, adica a arterelor si venelor. Informatii utile : consultatiile se efectueaza in zilele de miercuri, joi si vineri; programarea pentru consultatie se face telefonic (021/317.95.04, 021/317.95.05); interventiile chirurgicale se efectueaza in zilele de joi si vineri, in urma programarii prealabile; programarea interventiei chirurgicale se va face fie direct la receptie, fie telefonic (021/317.95.04, 021/317.95.05); interventia chirurgicala se va efectua la un singur membru inferior, interventia pentru celalalt membru inferior putand fi efectuata dupa o perioada de minim o luna; pacientul poate parasi Centrul la cateva ore dupa interventia chirurgicala.
detalii
Centrul Medical de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babes" va poate oferi, in cadrul cabinetului de Epidemiologie - Imunizari, urmatoarele servicii : vaccinarea pentru prevenirea febrei galbene si eliberarea Certificatului International de Vaccinare (necesar pentru calatorii in tari din Africa si America de Sud); consiliere si suport in vederea prevenirii unor boli specifice calatoriilor in zone indepartate (ghid de securitate alimentara, chimioprofilaxie anti malarie, etc.); vaccinari suplimentare recomandate calatorilor : pentru hepatita, febra tifoida, meningita meningococica, etc.; Toate aceste servicii sunt disponibile oricarui turist, printr-o simpla programare telefonica.
detalii
Vezi tot
Inscrie firma
CLICK
Hot products/services:
Cazare Costinesti
Neurologie